Khamis, 24 Februari 2011

Saman Oh Saman!!

tak di sangka2 cempElak mnjadi Naakaa (kata David Teo) haha 24/2/11 kena saman daaaa, atas kesalahan x daftar barang elektrik, padahal masa nk turun tangga pagi tadi da selisih ngan akak yg check blk tu....hmmm kalo tau da susup brg2 elektrik huhu nie ha msk2 blk, tgk da ada surat Cinta daa ats meja baik punya Tulisan...

yang bawah ni la keadaan meja sy msa "spotcheck" di jalan kan huhu maklum la musim exam tu yg sepah skit...*sikit je an =p

selepas berbalas pantun di Office, haaaa nie surat tanda setel, siap ada resit lagi haha eeeiii x pasal2 kena saman....

so, Morale of the Story, daftar lah brg2 elektrik anda sblm terlambat huhu

2 ulasan:

  1. ishh..kolej aku kea jek. xde spotchek pon..ngeee

    BalasPadam
  2. ouh2 dorg masuk bilik time kite g class yeh?ish ish

    BalasPadam