Sabtu, 19 Februari 2011

This is My part Time JOB =]

the story started in 2009 dsbb kan ramai rakan2 kt Hometown sy (howtown sgt ok!) huhu da mula berjinak2 dalam industri seni negara kita nie, mula timbul rasa ingin mencuba di hati hehe so, dgn berbekal kan sorg rakan sorg akak(lupa la nama dia =[) sy mula dapat mndekat kan diri dgn dunia lakonan =] so sehingga sekarang, bila ad cuti pjg sy akan mula mencari peluang2 utk menonjol kan diri =] (wlaupon bdan nmpk gemok kt TV) haha

my very 1st series....

short film....

Doa Ibu...
doa ibu jugak
teater...sy sebagai pengarah Artistik(wlaupun x artistik sgt hehe)
terbaru: Jgn Hantar aku ke Neraka TV9

sebenarnye ada byk lg gambar2 dari drama yg telah sy berlakon kerana MINAT hehe tp nk bubuh sume, elak org bling cat kt pintu bilik je kan hehe sbb poyo sgt *tp ada aku kesah haha but its ok, so we end up our entry dgn pic yg akan buat anda bertambah menyampah ngan sy huahauhau Enjoy.... =p



peace no war....

3 ulasan:

  1. hye jejaka macho banting..kih

    BalasPadam
  2. syawal..........
    sejak ble plak tnggi ko 175?? i wonder.. hahaha

    BalasPadam